Tuotteet

FARMCRUSHER

Tehokas Farmcrusher on suurilla vasaroilla varustettu, suoravetoinen vasaramurskain. Suuren kehänopeuden ja raskaiden vasaroiden ansiosta murskaimen pyörimisenergia on suuri, mikä takaa tehokkaan murskaamisen.

Koneessa on hyödyllisyysmallisuojattu kierrosvahti, joka säätelee koneen materiaalin syöttöä automaattisesti. Tämän ansiosta kone ei ylikuormitu raskaassakaan käytössä.

Katso lisätiedot


BELTSCOOP

Soveltuu kuivikkeenlevitykseen turpeelle ja purulle sekä apevaunulla tai paalisilppurilla hienonnetulle oljelle. Kone on ensisijaisesti suunniteltu kuivituskäyttöön, mutta se soveltuu myös murskeviljan, jauhon, hienonnetun kuivaheinän, appeen ja muun esihiennonnetun aineen jakoon ja levitykseen.

Kuumasinkittyjä koneita on useita eri kokoluokkia ja niitä on saatavana kaikilla yleisimmillä kuormainsovitteilla.Lanat

Parhaat ominaisuudet kestävällä rakenteella maansiirtoon, tasaukseen ja lumitöihin.

Wieska-tuotemerkki jatkaa vahvojen VM-lanojen vuosikymmenten kehitystyötä! Wieska-lanoista löydät sopivan lanan jokaiseen käyttötarkoitukseen ympärivuotisesta maatalouskäytöstä vaativaan urakointiin. Tehokkuutta voidaan entisestään parantaa monipuolisilla lisävarusteilla.

Katso lisätiedot


Lumilingot

Järeät kotimaiset lumilingot - myös kovaan ammattikäyttöön. Wieska-lingot on kehitetty Näppä-linkojen pohjalta, josta periytyy mm. kestävä runkorakenne, korkea muotoiltu auraussiipi ja iso lapasyöttöinen roottori. Näillä ominaisuuksilla selviät myös haastavissa lumiolosuhteissa!

Katso lisätiedot


SÄKKINOSTIN

Laadukas ja toimintavarma säkkinostin, jossa kaksitoiminen sylinteri lukkoventtiilillä. Sopiivuus mm. Bogba L1.

Valmistamme tilauksesta nostimen myös muihin merkkeihin ja malleihin!.

Katso lisätiedot


KAAPELIKELAVAUNU

Toimintavarma ja kestävä kaapelikelavaunu 15 tonnin kantavuudella. Lisävarusteena saatavilla hydraulikoneikko, hydraulinen pyörityslaite sekä erikoispuomit.

Katso lisätiedot