Rahoitustarjous

Pyydä rahoitustarjous

Teemme yhteistyötä Nordea rahoituksen kanssa ja voimme tarjota hankittavalle koneellesi myös rahoituksen. Osamaksu eli Hankintarahoitus soveltuu yrityksesi investointien rahoitusmuodoksi silloin, kun hankittavan kohteen taloudellinen käyttöikä on pitkä. Yritys saa omistusoikeuden kohteeseen sopimuskauden jälkeen.

Rahoituksen hyödyt

Ette tarvitse lisävakuuksia, sillä hankittava kohde toimii rahoituksen vakuutena. Tuotantokalustonne pysyy nykyaikaisena ja kilpailukykyisenä. Voitte hyödyntää ELY-keskusten investointituet. Kokonaisuudessaan rahoitusratkaisu helpottaa budjetointianne sekä rahoituksen suunnittelua.

Rahoitusominaisuudet

Omarahoitusosuus voi koostua sekä käsirahasta että vaihtokoneesta. Rahoitusaika on enintään 5 vuotta. Rahoituksen takaisinmaksu voi tapahtua joko annuiteettina tai tasalyhenteisenä, sopimuksen mukaan.

Rahoituksen pääehdot

Kohteen tulee olla hyväksytysti toimitettu ennen maksua myyjälle. Kohteen tulee lisäksi olla asianmuksiesti vakuutettu. Halutessanne rahoitus voidaan maksaa pois kesken sopimuskauden ilman, että siitä aiheutuisi lisäkustannuksia.

Ota yhteyttä

Vaivaton rahoitusratkaisumme turvaa yrityksenne toimintakyvyn ja mahdollistaa kilpailuedun kasvattamisen. Ota yhteyttä soittamalla tai täytä alla oleva lomake, niin otamme teihin yhteyttä!